BASUR ÇAYI
İçerik: Çörek otu, defne tohumu, ısırgan yaprağı, kısa Mahmut otu, sığırdili, sinameki, üzerlik tohumu
Kullanımı: Bitkiler harmanlanır 1 tatlı kaşığı bitki karışımı bir çay fincanı kaynar su içerinde 5 dakika demlenir soğutulmadan içilir. İsteğe göre balla tatlandırılır.
BÖBREK ÇAYI
İçerik: Altın başak otu, altın otu, atkuyruğu, avokado yaprağı, bamya çiçeği, brokoli, kiraz sapı, mısır püskülü, sarı ballıbaba
Kullanımı: Bitkiler harmanlanır 1 tatlı kaşığı bitki karışımı bir çay fincanı kaynar su içerinde 5 dakika demlenir soğutulmadan içilir. İsteğe göre balla tatlandırılır.
KADIN HASTALIKLARI VE MENOPOZ ÇAYI
İçerik: Adaçayı, aslan pençesi, civan perçemi, hayıt meyvesi, ısırgan yaprağı, kantaron, ökse otu, rezene.
Kullanımı: Bitkiler harmanlanır 1 tatlı kaşığı bitki karışımı bir çay fincanı kaynar su içerinde 5 dakika demlenir soğutulmadan içilir. İsteğe göre balla tatlandırılır.
KAN ÇAYI
İçerik: Hibiskus, ısırgan yaprağı, kantaron, kara hindiba, kekik, kuşburnu, melisa yaprağı, papatya, yeşil yulaf.
Kullanımı: Bitkiler harmanlanır 1 tatlı kaşığı bitki karışımı bir çay fincanı kaynar su içerinde 5 dakika demlenir soğutulmadan içilir. İsteğe göre balla tatlandırılır.
KARACİĞER TAKVİYE ÇAYI
İçerik: Aslan pençesi, aynı sefa çiçeği, deve dikeni tohumu, enginar yaprağı, ısırgan yaprağı, kara hindiba, kurt pençesi
Kullanımı: Bitkiler harmanlanır 1 tatlı kaşığı bitki karışımı bir çay fincanı kaynar su içerinde 5 dakika demlenir soğutulmadan içilir. İsteğe göre balla tatlandırılır.
KOLESTEROL VE DAMAR SERTLİĞİ ÇAYI
İçerik: Adaçayı, alıç çiçeği, alıç yaprağı, biberiye, çoban çökerten, ısırgan yaprağı, karabaş otu, oğul otu, ökse otu
Kullanımı: Bitkiler harmanlanır 1 tatlı kaşığı bitki karışımı bir çay fincanı kaynar su içerinde 5 dakika demlenir soğutulmadan içilir. İsteğe göre balla tatlandırılır.
MİDE VE BAĞIRSAK ÇAYI
İçerik: Anason, elma çayı, kantaron, keten tohumu, kimyon, meyan kökü, papatya, rezene, sinameki
Kullanımı: Bitkiler harmanlanır 1 tatlı kaşığı bitki karışımı bir çay fincanı kaynar su içerinde 5 dakika demlenir soğutulmadan içilir. İsteğe göre balla tatlandırılır.
ÖKSÜRÜK VE BRONŞİT ÇAYI
İçerik: Altın otu, tarçın, ardıç tohumu, hatmi çiçeği, havlıcan, karanfil, ıhlamur, adaçayı, keten tohumu, kuşburnu, okaliptüs yaprağı, papatya, zencefil, yayla çayı.
Kullanımı: Bitkiler harmanlanır 1 tatlı kaşığı bitki karışımı bir çay fincanı kaynar su içerinde 5 dakika demlenir soğutulmadan içilir. İsteğe göre balla tatlandırılır.
PROSTAT ÇAYI
İçerik: Altın otu, brokoli, ısırgan yaprağı, kırkkilit otu, mısır püskülü, yakı otu, yeşil yulaf, yoğurt otu
Kullanımı: Bitkiler harmanlanır 1 tatlı kaşığı bitki karışımı bir çay fincanı kaynar su içerinde 5 dakika demlenir soğutulmadan içilir. İsteğe göre balla tatlandırılır.
SEDEF–EGZAMA ÇAYI
İçerik: Ardıç tohumu, aslan pençesi, deve dikeni tohumu, enginar yaprağı, hibiskus, ısırgan otu, karahindiba, labada çiçeği, melisa, şahtere
Kullanımı: Bitkiler harmanlanır 1 tatlı kaşığı bitki karışımı bir çay fincanı kaynar su içerinde 5 dakika demlenir soğutulmadan içilir. İsteğe göre balla tatlandırılır.
SELÜLİT ÇAYI
İçerik: Atkuyruğu, funda yaprağı, kekik, kiraz sapı, lavanta, mısır püskülü, nane, papatya.
Kullanımı: Bitkiler harmanlanır 1 tatlı kaşığı bitki karışımı bir çay fincanı kaynar su içerinde 5 dakika demlenir sıcak olarak ve tatlandırılmadan içilir.
ŞEKER ÇAYI
İçerik: Hibiskus, ısırgan yaprağı, kekik, mersin yaprağı, pelin otu, üvez, zeytin yaprağı
Kullanımı: Bitkiler harmanlanır 1 tatlı kaşığı bitki karışımı bir çay fincanı kaynar su içerinde 5 dakika demlenir sıcak olarak ve tatlandırılmadan içilir.
TANSİYON ÇAYI
İçerik: Alıç yaprağı, hibiskus, biberiye, mersin yaprağı, ökse otu, zahter, hünnap.
Kullanımı: Bitkiler harmanlanır 1 tatlı kaşığı bitki karışımı bir çay fincanı kaynar su içerinde 5 dakika demlenir soğutulmadan içilir. İsteğe göre balla tatlandırılır.
UYKUSUZLUK VE STRES ÇAYI
İçerik: Kedi otu kökü, ıhlamur, lavanta, hibiskus, melisa yaprağı, nane, papatya, hünnap, şerbetçi otu
Kullanımı: Bitkiler harmanlanır 1 tatlı kaşığı bitki karışımı bir çay fincanı kaynar su içerinde 5 dakika demlenir soğutulmadan içilir. İsteğe göre balla tatlandırılır.
ZAYIFLAMA ÇAYI
İçerik: Ardıç tohumu, biberiye, rezene, funda yaprağı, kırkkilit otu, sinameki, kuşburnu, altın otu.
Kullanımı: Bitkiler harmanlanır 1 tatlı kaşığı bitki karışımı bir çay fincanı kaynar su içerinde 5 dakika demlenir sıcak olarak ve tatlandırılmadan içilir. ROMATİZMA VE KİREÇLENME ÇAYI
İçerik: Isırgan yaprağı, karabaş otu, yeşil çay, biberiye, hindiba, hibiskus, adaçayı.
Kullanımı: Bitkiler harmanlanır 1 tatlı kaşığı bitki karışımı bir çay fincanı kaynar su içerinde 5 dakika demlenir soğutulmadan içilir. İsteğe göre balla tatlandırılır.